Kontakt

Vi er fire søstre, der helt fra barnsben har lært at påskønne smukke gode, ting. Ting, man aldrig bliver træt af. Vi har startet denne butik på Vesterbundgaard, vores fædrene gård, i den ånd. Vores forældres ånd.

Gennem vores kreative, visionære mor lærte vi at værdsætte skønheden og det gode i livet, mens hun dyrkede grøntsager til os allesammen i sin store have. Hun lærte os at tage vare på alt det, der betyder noget. Far sørgede for, at vi forstod værdien af et stykke arbejde, der var ordentlig lavet. Vores stærke, seje far. Han hedder Egon. Da vi var børn, kaldte vores kammerater ham slet og ret ”Gun” - og det er ham, vi har opkaldt butikken efter. 

Med en kærlig hilsen til vores forældre, har vi forvandlet vores vestjyske barndomshjem til en butik med de ting, vi selv allerbedst kan lide: Ting, der holder længe nok til at få deres egen historie. 

Hvis du vælger at handle hos os, er du sikkert også en af dem, der holder af alt det, der er stærkt og smukt nok til, at du vil passe på det og give det videre.

GUNZO SHOP
Burvej 21
7570 Vemb
Tlf. 91254245
info@gunzo.dk